Projecte Imagina

teatre i creativitat per la salut mental

Avís legal

L'accés i utilització d'aquest lloc web per part de l'usuari suposa que accepta del tot els termes i condicions recollits en aquets Avís legal i s'obliga a complir-los. En el mateix sentit s'obliga al compliment de les normes i observacions referides a la política de privacitat. Podeu consultar aquesta normativa fent clic a l'apartat Privacitat.

En compliment de la Llei 34/2002 d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), l'informem que les dades generals d'aquesta web són:

ASOCIACIÓN GRUPO TEATRO IMAGINA
Número registre: 45971 Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques / Generalitat de Catalunya
Domicili social: Cal Ninyo, c / Major, 43
08830 Sant Boi de Llobregat
NIF entitat: G65687493
Telèfon de contacte: 649256778/689133124
C/e: gtimagina@gmail.com
Web: http://www.gtimagina.org

Tots els drets de propietat intel·lectual d'aquesta pàgina web i dels seus continguts pertanyen a Associación Grupo Teatro Imagina o a terceres persones relacionades amb el Projecte Imagina.

L'usuari pot consultar i utilitzar tots els continguts de la prestació i queda expressament prohibida la seva difusió en qualsevol mitjà i per a qualsevol finalitat sense l’autorització expressa dels propietaris.

Associación Grupo Teatro Imagina es reserva el dret a iniciar les accions legals que consideri oportunes per perseguir aquelles persones, tant físiques com jurídiques, que incompleixin aquests termes o utilitzin indegudament els continguts o informació d'aquesta pàgina web en qualsevol dels seus formats.


Copyright Asociación Grupo Teatro Imagina / Proyecto Imagina

Avís legal / Privacitat