Projecte Imagina

teatre i creativitat per la salut mental

 

Benvinguts a Imagina,  l’evolució d’una proposta creativa iniciada el 1998 en l’àmbit de la rehabilitació psicosocial en salut mental.

Amb el pas del temps, havent pujat als escenaris i impulsats per la complicitat del públic, l’esforç de totes les persones que han format part de l’Associació Grup de Teatre Imagina consolida la iniciativa com un projecte obert i integrador fidel als seus trets d’identitat.

Imagina agrupa espais diversos de col·laboració i treball col·lectiu on la creativitat, l’aprenentatge continu i la participació activa es donen cita per seguir creant i representant espectacles de titelles, teatre, buscar noves formes per desenvolupar accions de sensibilització i integració social de persones amb malaltia mental,  o, simplement, gaudir de la possibilitat de sumar-nos i participar en altres projectes culturals i solidaris comunitaris.

Imagina suposa una proposta en un procés permanent de transformació, que ens permet:

  • Mantenir un espai flexible i autogestionat, obert a noves propostes de les quals seguir aprenent i en què poder fer tasques i assumir responsabilitats, on l’important és gaudir de l’experiència i de la possibilitat de compartir interessos i potencialitats personals en un context de treball col·lectiu.

  • Generar una oferta lúdica cultural oberta a la comunitat i desenvolupada, des de l’àmbit de la salut mental, com a eina d’integració social

  • Servir de plataforma per a la generació de noves iniciatives de participació i tasques lligades a la lluita contra l’estigma social que pateixen les persones amb malaltia mental.

Copyright Asociación Grupo Teatro Imagina / Proyecto Imagina

Avís legal / Privacitat