Projecte Imagina

teatre i creativitat per la salut mental

Tallers

Imagina integra les propostes obertes de tallers i grups de treball. El conjunt de tallers i grups de treball ens dóna l’oportunitat de seguir creant i representant espectacles de titelles i teatre, col·laborar en accions solidàries i propostes d’integració social o participar en diversos projectes comunitaris.

Teatre

 

Proposta oberta destinada a explorar possibilitats d’aprenentatge i creixement personal que ens ofereixen les tècniques i jocs teatrals en un espai experimental de taller permanent.

Improvisació

 

Aquest espai de treball pren com a eixos del treball l’escolta, l’acceptació i la capacitat de proposta pròpia de l’ improvisació teatral.

Contacontes

 

Partint de les particulars històries i experiències de cadascú o dels texts ja reconeguts, ofereix l’oportunitat d’aprendre habilitats com a narradors.

Construcció

 

Dedicat al disseny, realització i manteniment dels elements escènics dels diferents espectacles i activitats d’Imagina . Combina elements de creativitat aplicada i experimentació amb nous formats; donant l’oportunitat de descobrir altres tècniques i compartir cadascun dels aprenentatges.

Imagina-Escena

 

Espais dedicats a les tasques preparació i assajos previs a les representacions dels espectacles teatrals i propostes escèniques creades pel grup.

Copyright Asociación Grupo Teatro Imagina / Proyecto Imagina

Avís legal / Privacitat