Projecte Imagina

teatre i creativitat per la salut mental

Tallers

Imagina integra les propostes obertes de tallers i grups de treball. El conjunt de tallers i grups de treball ens dóna l'oportunitat de seguir creant i representant espectacles de titelles i teatre, col·laborar en accions solidàries i propostes d'integració social o participar en diversos projectes comunitaris.

Teatre e improvisació

 

Proposta oberta destinada a explorar en algunes de les possibilitats d'aprenentatge que ens ofereixen les diferents tècniques i jocs teatrals en un espai experimental desenvolupat en format de taller permanent.

Contacontes

 

Partint de les particulars històries i experiències de cada un o dels textos ja reconeguts, ofereix l'oportunitat d'aprendre habilitats com a narradors.

Construcció

 

Dedicat al disseny, realització i manteniment dels elements escènics dels diferents espectacles i activitats d'Imagina. Combina elements de creativitat aplicada i experimentació amb nous formats; donant l'oportunitat de descobrir altres tècniques i compartir cada un dels aprenentatges.

Imagina-Escena

 

Espais dedicats a les tasques preparació i assajos previs a les representacions dels espectacles teatrals i propostes escèniques creades pel grup.

Copyright Asociación Grupo Teatro Imagina / Proyecto Imagina

Avís legal / Privacitat